Classical Christmas

€22,50 korting
€22,50 Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Ontdek nu klassieke muziek via uw krant met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Pianist Jan Vayne
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Dirigent Pieter Jan Leusink

Het ultieme kerstgevoel
Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands samen met pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. Tijdens dit concert weten de musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een muzikale wereld zonder zorgen in een van de historische kerken van Nederland of Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam.

Jan Vayne
Deze pianovirtuoos zorgt voor ontroerende momenten tijdens het kerstconcert. Jan Vayne zal het programma op inspirerende wijze begeleiden en virtuoos improviseren op de concertvleugel. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s combineert hij de meest prachtige melodieën op geniale wijze. Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Puur warm en sfeervol in de weken voor kerst!

Let op: de actiecode is automatisch ingevuld in het bestelproces. Klik op 'tickets bestellen'' om de bestelling af te ronden.

Categorieën