Jesus Christ Superstar

€10,- korting
€10,- Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. Jesus Christ Superstar wist de afgelopen jaren in Nederland bijna 200.000 harten te veroveren. Ook na de recente serie voorstellingen in Amsterdam is producent TEC Entertainment weer overstelpt met  verzoeken om Jesus Christ Superstar terug te halen naar Nederland. De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal aan het begin van een Europese tournee in het voorjaar van 2019 onder andere te zien zijn in MartiniPlaza Groningen en het Chassé Theater in Breda. De kaartverkoop voor beide theaters start deze maand.

De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas.  Jesus Christ Superstar metgeweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ wordt opgevoerd in een spectaculair decor, met een fantastische cast en live band. De rolbezetting van de cast voor Jesus Christ Superstar wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. 

Jesus Christ Superstar is van 4 t/m 7 april 2019 te zien in MartiniPlaza, Groningen en van 24 t/m 28 april 2019 in Chassé Theater in Breda. Overige speeldata zullen binnenkort bekend worden gemaakt. 

Profiteer nu van €10,- korting op geselecteerde voorstellingen!

 
Categorieën