Madurodam

Ontdek het beste van Nederland!
25% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Ontdek het beste van Nederland!
Mail mij dit uitje

Madurodam, ontdek het beste van Nederland!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.

Indoor attracties voor het hele gezin
In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden. Sinds juni 2017 kunnen bezoekers van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam varen, in de interactieve familieattractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt.

Nieuwe indoor attractie over Nederlandse daadkracht
Madurodam opent deze zomer wéér een nieuwe interactieve familieattractie! Inmiddels al het vijfde “grote verhaal van Nederland” dat je als bezoeker indoor kunt gaan beleven Deze attractie neemt je op sensationele wijze mee in onze meest indrukwekkende overwinning op het water. Het is onze vijfde indoor attractie waar je als bezoeker zélf actief een groots verhaal van ons kleine Nederland beleeft. Natuurlijk moet je ook bij deze attractie weer de handen uit de mouwen steken.

Help jij deze zomer mee in de strijd tegen het water?


LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 28 augustus 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 31 oktober 2018 om eropuit te gaan.

Kinderen tot en met 2 jaar gratis entree.

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Categorieën