Minicruise Hull

Tweepersoons minicruise inclusief gratis ontbijt
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

3-daagse Minicruise naar Hull voor 2 personen

Let op: deze minicruise is alleen per 2 personen te bestellen, 1 e-ticket is geldig voor twee personen. 

Kingston upon Hull, doorgaans afgekort tot Hull, is de enige aan de kust gelegen stad in Yorkshire. Deze levendige universiteitsstad ligt aan twee rivieren: de Humber en de Hull. De stad heeft een bekroonde jachthaven, een rijke geschiedenis en geweldige bezienswaardigheden.

De sfeervolle straatjes van het museumkwartier vormen misschien wel het mooiste deel van de stad. Veel historische monumenten liggen op loopafstand van elkaar.  De grootste attractie in Hull is zonder twijfel “The Deep”. In dit spectaculaire aquarium vind je duizenden soorten vissen, een pinguïnkolonie en een aantal gevaarlijk uitziende haaien.

Laat na al die museumbezoeken de drukte achter je en wandel naar de prachtige Queen's Gardens, of geniet van een mooie rondwandeling langs tal van historische plekken. Moderne shoppingspots vind je bij St. Stephen's Shopping Centre, het grootste en nieuwste winkelcentrum van de stad, en het moderne Princes Quay Shopping Centre dat op palen is gebouwd rond een centraal atrium.

Dompel je dus onder in Hull, een bezoek om nooit te vergeten!

LET OP:  het e-ticket is geldig voor een minicruise naar Hull voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen.

Je kunt reizen tussen 1 mei 2017 en 30 september 2018. Gratis ontbijt wordt tijdens het omzetten van jouw ticket bij P&O Ferries toegevoegd aan de boeking. Het gratis ontbijt ontvang je op de heenreis en kan niet omgezet worden naar een gratis ontbijt op de terugreis.


Afvaarten maandag & dinsdag: €178 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten woensdag: €186 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten donderdag & zaterdag: €234 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten vrijdag: €200 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten zondag: €192 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt


Fotocredits: VHEY

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling

Actievoorwaarden

Het e-ticket dat je aanschaft is niet het P&O Ferries vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Het e-ticket is geldig voor een minicruise naar Hull voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen. Je kunt reizen tussen 1 mei 2017 en 30 september 2018. Gratis ontbijt wordt tijdens het omzetten van jouw ticket bij P&O Ferries toegevoegd aan de boeking. Het gratis ontbijt ontvang je op de heenreis en kan niet omgezet worden naar een gratis ontbijt op de terugreis.

Het e-ticket dient voor 21 september 2018 verzilverd te zijn en heeft als uiterlijke vertrekdatum 29 september 2018.  Na 21 september 2018 is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs. Voor andere huttypes , maaltijden en op andere supplementen geldt een toeslag. Deze toeslag kan direct bij boeken of in de haven op de dag van vertrek voldaan worden. Reizen op basis van beschikbaarheid. Voucher is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Algemene & promotionele voorwaarden van P&O Ferries zijn van toepassing en zijn online verkrijgbaar op poferries.com

Categorieën