Mozarts Requiem

€27,50 korting
€27,50 Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Ontdek nu klassieke muziek via uw krant met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Pieter Jan Leusink dirigent

Olga Zinovieva sopraan
Sytse Buwalda countertenor
Martinus Leusink tenor
Thilo Dahlmann bas

Mozarts Requiem
Het meest indrukwekkende werk van deze jong gestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever. Het Requiem roept gevoelens van rouw en verdriet op. Maar tegelijk ook hoop, licht en schoonheid. In de prachtige monumentale kerken van Nederland en de grote zaal van Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam brengt dirigent Pieter Jan Leusink met zijn Bach Choir & Orchestra of the Netherlands deze compositie tot leven.

Mozarts Krönungsmesse
De Mis in C werd uitgevoerd op het kroningsfeest van de koning van Bohemen en kreeg de bijnaam 'Krönungsmesse'. De aartsbisschop bepaalde dat de mis niet langer dan 30 minuten mocht duren. Ondanks, of misschien wel juist dankzij deze beperking straalt de mis van vitaliteit en energie.

Allegri’s Miserere mei
Miserere mei mocht van het Vaticaan niet door anderen worden gezongen. Nadat de 14-jarige Wolfgang Amadeus Mozart Allegri’s Miserere mei had gehoord in de Sixtijnse kapel in Rome, noteerde hij het eenmaal thuis gekomen. Dankzij het wonderkind kunt u genieten van een van de mooiste composities uit de muziek geschiedenis.

Let op: de actiecode is automatisch ingevuld in het bestelproces. Klik op 'tickets bestellen'' om de bestelling af te ronden.

Categorieën