Spoorwegmuseum

Het leukste station van het land
29% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Het leukste station van het land
Mail mij dit uitje

Spoorwegmuseum

Avontuur is dichterbij dan je denkt. In het Spoorwegmuseum raas je door de tijd in treinen die jij helemaal mag ontdekken. En er zijn nog veel meer spannende avonturen. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin je zelf een trein bestuurt. Of wat dacht je van het nieuwe Techlab. Daar ontdek je door het doen van testjes en proefjes wat de techniek achter de trein is. Nieuwsgierig? Kom ook naar het leukste station van Nederland!

Kom naar hét zomerse evenement voor stoere kids:

Techlab Xl in het Spoorwegmuseum van 11 t/m 19 augustus

Kom deze zomervakantie naar het Spoorwegmuseum. Ontdek alles over trein en techniek met spannende demonstraties en uitdagende proeven. Lukt het jou om iets weg te schieten met luchtdruk of stoom? Durf jij te testen of iets onder stroom staat? Of hoeveel kracht heb je eigenlijk nodig om een trein in beweging te krijgen? Op het buitenterrein van het Spoorwegmuseum ga je op drie verschillende Tech XL eilanden zelf of met elkaar aan de slag.


LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 31 december 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 31 december 2018 om eropuit te gaan.

Kinderen tot en met 3 jaar gratis toegang.*

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

* M.u.v. de evenementen Thomas Weekend en Chuggington doe-dagen.

Rolstoelvriendelijk
Huisdieren niet toegestaan

Categorieën