Stabat Mater Pergolesi & Vivaldi

€22,50 korting
€22,50 Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Italiaanse Barok Concerten

Ontdek nu klassieke muziek via uw krant met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Stabat Mater - Pergolesi
Gloria in D - Vivaldi

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan
Sytse Buwalda, countertenor
Martinus Leusink, tenor
Pieter Jan Leusink, dirigent

Stabat Mater
Het verdriet van moeder Maria heeft grootse componisten geïnspireerd tot het schrijven van intense composities. Dankzij de ultieme interpretatie van deze musici wordt deze eeuwenoude muziek met grote emotie vertolkt. De stemmen van sopraan Olga Zinovieva en countertenor Sytse Buwalda kleuren in de vele duetten op een bijzonder wijze. Bij hun vertolking van Pergolesi’s Stabat Mater ontstaat een breed spectrum van menselijke emoties die de ziel van iedere luisteraar zal raken. Minder bekend is het Stabat Mater dat werd gecomponeerd door L. Boccherini. Deze intense en bloedmooie compositie wordt door sopraan Olga Zinovieva met ongekende toewijding ten gehore gebracht.

Vivaldi's Gloria
Vivaldi’s Gloria The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands schittert in het Gloria in D, wat werd geschreven door een andere Italiaanse grootheid uit de achttiende eeuw: Antonio Vivaldi. Het Gloria in D heeft een feestelijk en opgewekt karakter dat een meeslepend effect creëert. Dirigent Pieter Jan Leusink en zijn musici inspireren en zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens de mooiste muziek van grootste Italiaanse componisten.

Let op: de actiecode is automatisch ingevuld in het bestelproces. Klik op 'tickets bestellen'' om de bestelling af te ronden.

Categorieën