The Addams Family

Een macaber humoristische musicalbeleving!
Tot 15,- Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

The Addams Family 

Nu tot €15,- voordeel per ticket!

De griezelig hilarische musical The Addams Family met sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag je zeker niet missen! Vanaf november is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family te zien in diverse theaters in Nederland.

HET VERHAAL
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een musical gevuld met zwarte humor in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jonge man die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ gezin!

In deze bloedstollende, gepassioneerde en vooral humoristische musical, zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper zich vanaf november van hun meest duistere kant laten zien.

Ben jij klaar voor een griezelige avond vol zwarte humor? Bestel nu jouw tickets!

Vanaf 28 november te zien in Hengelo, Rotterdam, Apeldoorn, Den Haag, Groningen, Breda, Heerlen, Rotterdam, Doetinchem en Amsterdam.

Het voordeel dat je ontvangt, verschilt per locatie:
- Voor shows in het World Forum Theater, ontvang je €15,- voordeel per ticket/rang;
- Voor shows in het Schouwburg Hengelo, ontvang je €15,- voordeel per ticket/rang;
- Voor shows in Martiniplaza, ontvang je €10,- voordeel per ticket/rang.

Voor shows op overige locaties, ontvang je een rang-upgrade per ticket. Dit houdt in dat je een ticket voor rang 2 bestelt en voor hetzelfde tarief, een rang 1 ticket ontvangt.

Categorieën