Attractiepark Toverland

13% Korting
Tickets direct te gebruiken Veilig betalen met iDeal en Creditcard 100% ticketgarantie

Tickets bestellen

Attractiepark Toverland

Discover your own magic

Attractiepark Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Vlieg mee onder de prachtige vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Ga samen op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van de beroemde tovenaar Merlijn.

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.

Met 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.


Gratis entree voor kinderen tot 90 cm, rolstoelgebruikers en jarigen.

Kinderen worden altijd met schoenen aan gemeten.

LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 26 augustus 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 30 september 2018 om eropuit te gaan.

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tickets zijn geldig t/m 30 september 2018.

Kinderen worden altijd met schoenen aan gemeten.

Categorieën