• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Attractiepark Slagharen

loading...
Afbeelding van Attractiepark Slagharen

Beleef het Wilde Westen in de winter! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties, de nieuwe Randy & Rosie Show en kom schaatsen op de ijsbaan. Na een ritje in de Oldtimers of de Gold Rush kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein. Winter Slagharen is iedere zaterdag en zondag van 3 november t/m 23 december en de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019) geopend.

Ook bij minder weer zijn er genoeg overdekte avonturen te beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film in El Teatro of maak een rondje door het park met de Monorail. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Er is meer te doen tijdens een dagje Winter Slagharen! Klik HIER om de activiteiten te bekijken.

Handig om te weten

Winteractiviteiten Slagharen

Aqua Mexicana

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Relaxen doe je in de grootste whirlpool van Nederland. 

Om Aqua Mexicana te bezoeken heb je een extra ticket nodig. Deze zijn te koop voor €8,- per persoon bij de ingang van het attractiepark of de Aqua Mexicana shop.

Het Slagharen Sinterklaasfeest

Vol verwachting klopt ons hart! 1 en 2 december is het weer zover het Slagharen Sinterklaasfeest met een optocht van Sinterklaas en zijn Pieten, een Meet & Greet met Sinterklaas en een Sinterklaasshow!

Kerst in Slagharen

Ho Ho Ho!! De kerstman mag natuurlijk niet ontbreken voor een onvergetelijke kerstdagen in Slagharen. Kom lekker schaatsen en geniet van een heerlijke beker warme chocomel of glühwein en niet te vergeten een lekker stampotje met worst. Maak jouw kerstdagen extra bijzonder door je dagje weg of verblijf aan te vullen met het kerstbuffet. Op 24, 25 en 26 december is er in de Big Jake Dinner House een uitgebreid kerstbuffet inclusief softdrinks, koffie en thee. Met een ruime selectie aan voorgerechten, vleesgerechten van de grill en voor de kleine cowboys is er ook genoeg lekkers! Sluit het buffet af met een ruime selectie aan desserts. 

Schaatsen in het Wilde Westen

Een winter zonder sneeuw en ijs is geen écht de winter. Dat is de reden waarom je tijdens je dagje uit of tijdens je verblijf gedurende Winter Slagharen kan komen schaatsen in het Winter Western Village. Heb je kunstschaatsen of ijshockeyschaatsen? Neem dan je eigen schaatsen mee. Noren schaatsen zijn helaas niet toegestaan. Ook kun je schaatsen huren. Je hebt al een paar schaatsen voor € 5,-.

Voor de schaatsbaan tellen andere openingstijden:
Vrijdag: 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 22.00 uur
Zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Happy New Year!

Om 00.00 uur luiden we het nieuwe jaar in met vuurwerk! Maar er is meer te doen tijdens oudejaarsavond. Maak jouw verblijf of dagje uit extra feestelijk door de New Years Eve Family Party bij te boeken. Randy & Rosie staan je al op te wachten met een welkomstdrankje. Geniet van een heerlijk Amerikaans buffet met diverse warme en koude gerechten. Voor de kinderen is er onbeperkt ranja. Dans mee met Randy & Rosie tijdens de kinderdisco en test jouw kennis van muziek tijdens de A-Meezing Bingo. Maar een leuke familiefoto als herinnering aan deze bijzondere jaarwisseling. Geniet van een lekker toetje van het desserbuffet en let op niet met volle mond zingen tijdens de Musical Sing-a-Long! Beproef jouw geluk niet alleen met een oudejaarslot maar ook tijdens de NYE bingo.